0Wishlist
Produse

Evogen Nutrition

Toate categoriile
167,00 Lei Fără TVA: 167,00 Lei
Stoc epuizat
234,00 Lei Fără TVA: 234,00 Lei
Stoc epuizat
205,00 Lei Fără TVA: 205,00 Lei
Stoc epuizat
254,00 Lei Fără TVA: 254,00 Lei
Stoc epuizat
167,00 Lei Fără TVA: 167,00 Lei
Stoc epuizat
167,00 Lei Fără TVA: 167,00 Lei
Stoc epuizat
189,00 Lei Fără TVA: 189,00 Lei
Stoc epuizat
227,00 Lei Fără TVA: 227,00 Lei
Stoc epuizat
187,00 Lei Fără TVA: 187,00 Lei
Stoc epuizat
179,00 Lei Fără TVA: 179,00 Lei
Stoc epuizat
239,00 Lei Fără TVA: 239,00 Lei
Stoc epuizat
Afişare 1 - 16 din 34 (3 pagini)

Compania Evogen Nutrition a fost întemeiată pe principiile conform cărora nu trebuie să vă mulțumiți niciodată cu cel mai bun al doilea. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să câștigi fiecare spectacol sau concurs la care participi. Acest lucru nu înseamnă că trebuie chiar să participați la o emisiune sau un concurs. Cu toate acestea, acest lucru presupune că ar trebui să te străduiești să fii cel mai bun personal al tău și să nu fii niciodată cel mai bun în funcție de potențialul tău. Această filozofie este motivul pentru care ai o viziune pentru fizicul tău și intri în sală în fiecare zi cu intensitate și efort. Vrei să fii de elită.

Descopera gama completa de suplimente Evogen Nutrition acum in Romania prin www.gym-stack.ro si partenerii nostri. Suplimentele folosite de Hadi Choopan si Andrei Deiu in cursa lor catre performanta  de a domina podiumul Mr OLympia.

 CEO-ul Evogen Nutrition ,Hany Rambod a ajutat să ducă cele mai mari vedete de la Hollywood și cei mai buni concurenți din industria culturismului din lume la următorul nivel și mai departe, datorită acestei filozofii simple. El nu îi alungă, așa cum nu te vom urmări pe tine. Ei îi caută ajutorul, la fel cum și tu ne cauți ajutorul nostru, pentru că a fi al doilea cel mai bun potențial tău pur și simplu nu le va reduce.

Suntem aici pentru a vă ajuta să descoperiți disciplina. Suntem aici pentru a te ajuta să faci primul pas către viziunea ta și, dacă cazi, te vom învăța cum să te ridici. A fi de elită nu înseamnă doar cuvinte pe o pagină pentru a vinde produse, ci este modul nostru de viață. Ești pregătit pentru asta? Dacă da, fiți pregătiți pentru succes. Trăim asta și respirăm asta în fiecare secundă din fiecare zi a existenței noastre. Aceasta este Evogen Nutrition.

Ajută-ți corpul să-și depășească limitele cu produsele Evogen, create pentru campioni!

   Evogen se situează la confluența a două pasiuni: cea pentru body-building, având la conducere un nume uriaș, ce a călăuzit un număr impresionant de campioni spre prima treaptă a podiumului Mr Olympia – cea mai prestigioasă competiție de fitness din lume – și pasiunea pentru biologie și neuropsihologie. Îngemănarea acestora nu putea duce decât la crearea unor suplimente alimentare de top în această industrie atât de competitivă.
  Și pentru că împărtășim valori comune, Gym-Stack.ro a ales să aducă de peste ocean, mai aproape de tine, o largă gamă de produse din portofoliul Evogen Nutrition. Acum tu te poți concentra pe exercițiile fizice, îți poți modela psihicul pentru a dărâma toate barierele iar noi suntem lângă tine, gata oricând să-ți oferim cele mai potrivite suplimente alimentare ce vor echilibra astfel necesarul de aminoacizi, proteine sau glutamină. Drumul spre performanță nu este nici scurt nici ușor, dar Gym-Stack.ro încearcă să îl facă mai lin.

  Dar ce diferențiază aceste produse într-o piață atât de competitivă? Răspunsul este simplu și surprinzător. Dezvoltate inițial de Hany Rambod, actualmente CEO la Evogen Nutrition și antrenor de fitness de notorietate pe continentul Nord American, acestea au fost pentru multă vreme doar apanajul sportivilor de înaltă performanță antrenați de Hany. Formulele unice ale acestor suplimente sunt benefice musculaturii, contribuind la creșterea masei musculare, la repararea mușchilor după efort și la mărirea volumului muscular.
  Folosite ani de zile de cei mai buni sportivi pregătiți în cadrul școlii de fitness, rezultatele acestora au fost remarcate și apreciate de toată lumea, inclusiv de către concurență. Au existat chiar încercări eșuate de a replica formulele, din dorința de a atinge rezultate similare. Acesta a fost momentul în care Hany a decis deschiderea linilor de producție a produselor sale, știind că poate oferi produse sigure, de înaltă calitate, verificate în timp, acum și către public.

Maximizează rezultatele antrenamentului tău folosind gama de aminoacizi Evogen!

   Aminoacizi Evogen, un detaliu esențial atunci când vorbim de mărirea capacității de efort, creșterea masei musculare, refacerea musculaturii după un antrenament extenuant și de diminuarea durerilor musculare. Recunoscuți pentru sursele naturale ce conferă o eficiența remarcabilă produselor sale, dozarea excepțională face ca rezultatele să fie la rândul lor excepționale în recuperarea și creșterea musculară. Cu o formulă special concepută pentru a obține o eliberare maximală de oxid nitric și a crește fluxul sanguin, drumul aminoacizilor Evogen spre mușchii tăi este deschis, datorită în primul rând vasodilatării optimizate.
  Este de notorietate pentru practicanții culturismului importanța aminoacizilor esențiali (leucină, izoleucină și valină) în îmbunătățirea rezultatelor obținute la antrenament. Din nefericire acești aminoacizi nu sunt produși de organism, trebuind fi ingerați din alimente sau suplimente alimentare. Gym-Stack.ro îți pune la dispoziție o gamă eficientă de suplimente. Născute din pasiunea pentru biologie a unui mare campion la culturism, acestea sunt acum aici, pentru tine!

  Pentru că puterea fără control este periculoasă, am inclus în oferta noastră remarcabilii aminoacizi Evogen Brain Builder. Concepuți special pentru accelerarea sinapselor în sarcină maximă, atunci când ai nevoie mai mult ca oricând de o excelentă coordonare a minții cu mușchii. Acest complex de ingrediente naturale va înlătură vălul de pe mintea ta, permițându-ți să oferi tot ce ai mai bun în timpul antrenamentului sau pur și simplu, în timpul zilei!
  De fapt trebuie să ști că în această combinație de aminoacizi Evogen găsești singura combinație de pe piață care adaugă elementelor de stimulare a memoriei și a atenției o excitare remarcabilă a conexiunii neuromusculare, afectată cel mai adesea de oboseală și stres. Părerea unanimă a clienților care au folosit deja acest supliment este extraordinar de bună, absolut toți fiind de părere că au fost ajutați nu doar în timpul exercițiilor la sala de forță cât și ulterior, la serviciu.

Oferă un boost masei tale musculare cu creatina Evogen!

   Creatina Evogen te va ajuta sa depășești frustrantele momente de stagnare ce apar inevitabil în evoluția oricărui sportiv. Compus natural cu structura similară aminoacizilor, creatina se găsește în carnea de vită sau porc, precum și în pește. Deasemenea acest compus este produs și de organismul uman, în ficat, rinichi și pancreas apoi depozitată în principal în mușchii scheletici. Dimensiunea depozitului și capacitatea de regenerare a acestuia determină disponibilitatea la efort.
  În principiu, putem considera o medie de 120g de creatină ca depozit pentru un om obișnuit, dar trebuie să ținem cont de faptul că în fiecare zi se descompun aproximativ 2% din depozit iar înlocuirea acestei cantități se face fie prin transformarea aminoacizilor fie prin preluarea din carne. Pentru accesarea creatinei din alimente avem nevoie de cantități impresionante, 1kg de carne vită preparată furnizează aproximativ 1,5g creatină. Mult mai eficient este să adăugăm necesarul ingerând suplimentele alimentare de la Gym-Stack.ro.

  Adăugând creatina Evogen în alimentație, creștem mărimea depozitului de creatină cu până 50%, ulterior fiind necesară doar întreținerea acestuia prin adăugarea zilnică a aproximativ 2g de creatină. Acest supliment se consumă de fiecare dată când faci exerciții fizice intense, de aceea este important să ne asigurăm că avem un depozit suficient de mare. Efectele imediate sunt o disponibilitate mai mare la efort, creșterea masei musculare – strâns legată de primul efect – o forță mai mare precum și o îmbunătățire a exploziei mișcărilor.
  Studiile efectuate asupra sportivilor au revelat faptul că creatina atrage apa în țesutul muscular, provocând mărirea lui. Creatina Evogen este foarte importantă pentru persoanele ce au adoptat un regim de viață vegetarian, aceștia fiind privați de aportul de creatină obținut prin alimentație. La fel ca aminoacizii Evogen Brain Builder, creatina Evogen are o acțiune benefică asupra creierului, oferindu-i un surplus de energie, atât de necesară în rezolvarea sarcinilor complexe.

Glutamina Evogen și beneficiile adăugării în alimentație a acesteia

  Glutamina Evogen este un miracol cu beneficii incomensurabile pentru organismul nostru. Aduce un aport important sistemului imunitar, ajută la buna funcționare a creierului și a activității mentale, este determinant în creșterea și întreținerea mușchilor, ajută menținerea echilibrului acid/alcalin în organism și ajută la eliminarea amoniacului din țesuturi. Din păcate, glutamina este un aminoacid esențial, nefiind produs de corpul uman. Și chiar dacă se găsește din abundență în spanac sau pătrunjel, trebuie să știm că putem beneficia de avantajul glutaminei doar când le consumăm crude, procesul termic distrugând acest aminoacid.
  Chiar și suplimentele alimentare se vor lua doar cu apă rece, lichidele fierbinți având capacitatea de a le descompune în amoniac și acid piro-glutamic. Cantități mari de glutamină din corpul nostru se găsesc depozitate în mușchi, fiind disponibile la nevoie pentru sinteza proteinei. Glutamina Evogen devine astfel esențială sportivilor, ajutând la refacerea țesutului muscular, fiind deasemenea prescrisă persoanelor imobilizate la pat.

  În urma traumelor sau în perioadele de stres puternic, glutamina este eliberată din mușchi în fluxul sanguin, fenomen ce duce la pierderea acesteia. Ca principală consecință, mușchii se atrofiază. Acest fenomen poate fi încetinit sau chiar stopat în momentul în care administrăm glutamina Evogen. La fel, în cazul efortului intens al sportivilor în sala de forță, aceștia vor consuma aproximativ 40% din depozitele de glutamină ale organismului, iar pentru refacerea acestora este nevoie de 5 – 7 zile.
  Atât de eficientă în procesul de reparare a mușchilor după antrenamentele extreme, nu ne putem permite să funcționăm fără beneficiile glutaminei Evogen. De o importanță majoră în alimentația sportivilor, glutamina are beneficii evidente pentru oricine. Mai ales pentru persoanele cu boli auto-imune, incapabile să-și producă glutamina necesară, pot acum beneficia de glutamina Evogen. Suplimentar, aceasta accelerează metabolismul, contribuie la detoxifierea organismului, arde grăsimile, crește calitatea masei musculare și crește rezistența organismului la boli.

Evogen
aminoacizi Evogen
creatina Evogen
glutamina Evogen